Uw gebit is onze zorg

Uw Tandartspraktijk voor Assendelft en omgeving

Bij TP Assendelft heten wij al onze patiënten uit Assendelft en de omliggende gebieden van harte welkom! Onze moderne en toegankelijke tandartspraktijk is er voor iedereen, of u nu in Assendelft zelf woont of in een van de aangrenzende gemeentes.

Een warm welkom voor alle patiënten

Onze deuren staan dan natuurlijk ook open voor patiënten uit Assendelft Maar ook voor patienten die een tandarts in Krommenie en omgeving zoeken of  de andere aangrenzende gemeente en plaatsen zoals Wormerveer ,Westzaan of Uitgeest

Of u nu komt voor een reguliere controle, een uitgebreide behandeling of een spoedafspraak, ons team staat voor u klaar met persoonlijke aandacht en professionele zorg.

Onze Diensten

Bij TP Assendelft bieden we een breed scala aan tandheelkundige diensten, waaronder:

Periodieke controles: Voorkomen is beter dan genezen. Regelmatige controles helpen om uw gebit gezond te houden.

  1. Mondhygiëne: Professionele reiniging en advies voor een optimale mondgezondheid.
  2. Kroon- en brugwerk: Hoogwaardige oplossingen voor beschadigde of ontbrekende tanden.
  3. Vullingen en restauraties: Herstel van de functionaliteit en esthetiek van uw gebit.
  4. Cosmetische tandheelkunde: Van tanden bleken tot facings, wij helpen u aan een stralende lach.
  5. Kindertandheelkunde: Speciale zorg en aandacht voor de jongste patiënten, zodat zij zonder angst naar de tandarts gaan.

Uw Gezondheid, Onze Zorg

Bij TP Assendelft vinden we het belangrijk dat elke patiënt zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Ons team van ervaren tandartsen en assistenten werkt met de nieuwste technologieën en methoden om de beste zorg te garanderen. We nemen de tijd om naar uw wensen en zorgen te luisteren en bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke situatie.

Makkelijk Bereikbaar

Onze praktijk is centraal gelegen en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien bieden we ruime openingstijden, zodat u altijd een afspraak kunt inplannen die past bij uw drukke agenda.

Maak vandaag nog een afspraak

Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts in Assendelft of een van de omliggende gemeentes? Neem dan contact op met TP Assendelft. U kunt eenvoudig een afspraak maken via onze website of door ons te bellen. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk en zorgen ervoor dat uw glimlach in goede handen is.

Bij TP Assendelft zijn we trots op de zorg die we bieden en het vertrouwen dat onze patiënten in ons stellen. We kijken ernaar uit om ook u te verwelkomen en u te helpen aan een gezond en stralend gebit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *